Faillissementsveiling van diverse apparatuur, computers & printers te Ede

Veiling informatie

Veiling van diverse apparatuur, computers & printers, afkomstig uit diverse faillissementen te Ede. In deze veiling wordt o.a. het volgende aangeboden: Samung monitoren; Compaq server; Dell PC’s; Samsung ML-1865 W printer; HP LaserJet P1102 printer; Samsung toner type M406 S; AudioSonic txcd-1530 CD-MP3-USB-SD Micro speler incl. 2 speakers; Nokia mobiele telefoon type 6300 etc. Deze veiling wordt gecombineerd met “Fotosloof B.V.” te Ede.

Extra informatie

Coronamaatregelen:

  • Voor elke ophaaldag werken wij met ophaaltijden. Wij verzoeken u vriendelijk om u aan deze tijden te houden.
  • U dient vooraf via de mail een afspraak te maken voor een ophaalmoment zodat we het aantal mensen kunnen spreiden. U kunt uw kavel(s) alleen afhalen op de door ons aangegeven tijd. U kunt deze afspraak maken via info@proveiling.nl. In uw mail moet u duidelijk de naam van de persoon en overige contactgegevens vermelden die de goederen komt ophalen. Deze gegevens worden 14 dagen bewaard en zijn alleen bedoeld voor het bron en contact van de GGD.
  • U kunt in uw voertuig of buiten voor de deur wachten totdat onze medewerker aangeeft dat u uw order kunt afhalen. De order worden (buiten) bij de deur afgegeven. Wij vragen u de afhaallocatie niet te betreden.
  • Wij verzoeken u vooraf uw order te betalen via iDeal. De link voor de betaling van uw order kunt u vinden in uw account bij Proveiling, bij orders&facturen.
  • Voor demontabele kavels zal apart een afspraak met u worden gemaakt.

Wij vragen u om geen handen te schudden, 1,5 meter afstand van elkaar te houden, een mondkapje te dragen en alleen te komen als u geen last heeft van koorts en/of luchtwegklachten. Wij vragen u met maximaal 1 persoon naar de ophaaldag te komen.

RIVM
Voor algemene informatie en advies omtrent het Coronavirus (COVID-19) verwijzen wij u naar de website van het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu): www.rivm.nl.

 

Verdere vragen

Voor al uw vragen zijn wij bereikbaar op werkdagen van 09.00 uur tot 12.00 uur via tel. 085-4865752. Natuurlijk kunt u ook een mail sturen via het contactformulier op onze site of via info@proveiling.nl

Datums

Tip! Klik op de datum om hem aan uw agenda toe te voegen.

Start:
donderdag 24 december 2020
vanaf 18:30

Sluiting:
zondag 27 december 2020
vanaf 20:00

Kijkdag(en):
Geen

Ophaaldag(en):
dinsdag 29 december 2020
van 10:00 tot 14:00

Algemene informatie

Aantal kavels:
26

Catalogus:
Download hier de catalogus

Type veiling:
Openbare veiling

Verkoopmeester:
ProVeiling. Neem contact op.

Herroepingsrecht:
N.V.T. Meer info...

Betaalwijze:
iDeal (bij voorkeur), Bank, Pin en Contant

Locatie

Torenstraat 35
6711AN, Ede

Categorie Einde vanaf Nog

Apparatuur

27 dec 2020 20:00 Gesloten

Computers En Toebehoren

27 dec 2020 20:05 Gesloten

Printers En Toebehoren

27 dec 2020 20:10 Gesloten

Gesponsorde links